Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut.

Jaguar Jaguar XJ

Beschrijving

Hieronder vind u informatie over de 4.2 de Luxe aut. van het merk Jaguar. Zo kunt u onder andere zien hoeveel deuren de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. heeft en op wat voor brandstof deze rijd. Als u de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. wilt leasen zit u hier ook goed via deze website kunt u gemakkelijk zien hoe duur het is om de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. te leasen. Ook geven wij u een paar handige links waar u de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. nieuw kunt kopen en waar u deze tweedehands kunt kopen.

Algemeen

Tekoop:Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut.
Merk:Jaguar
Model:Jaguar XJ
Prijs:Geen prijs bekend
Carrosserie:Sedan
Brandstof:Benzine
Transmissie:Automaat
Energielabel:-
Verbruik gemiddeld ():-
Aantal deuren:4-deurs deurs
Introductiejaar:Juli 1973

Motortechniek

Aantal cilinders:6-cilinder
Motorvermogen:180 kW (241 pk)
Koppel:-
Motorinhoud:4235 cc
Turbo:Nee
Top snelheid:-
Acceleratie:-

Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. informatie

Past de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. goed bij jou? hoe kom je daar achter?
Wil je zuinig rijden, hoeveel personen moeten er in de auto kunnen?, Op wat voor brandstof wil je rijden? Dit zijn allemaal vragen die jij jezelf moet stellen. Aan de hand daarvan kan je aan de bovenstaande informatie zien of de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. voor jou geschikt is.

Is het toch geen geschikt auto voor jou? Neem dan een kijkje bij de andere Jaguar moddelen.

Foto Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. Foto Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. Foto Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. Foto Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut.

Leasen

WIl jij de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. leasen? Dat kan! Bekijk de link hieronder en weet wat je kwijt bent voor het leasen.

Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. leasen

Te koop

Ook voor de nieuwkoop van de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. zit je bij ons aan het juiste adres. Via de onderstaande website vind je de prijs en alle benodigde informatie.

Te koop Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut.

Tweedehands

Wil jij de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. tweedehands kopen? Via de onderstaande link vind de Jaguar XJ - 4.2 de Luxe aut. voor de tweedehands prijs.

4.2 de Luxe aut. tweedehands