Lexus IS - 200 Compressor

Lexus Lexus IS

Beschrijving

Hieronder vind u informatie over de 200 Compressor van het merk Lexus. Zo kunt u onder andere zien hoeveel deuren de Lexus IS - 200 Compressor heeft en op wat voor brandstof deze rijd. Als u de Lexus IS - 200 Compressor wilt leasen zit u hier ook goed via deze website kunt u gemakkelijk zien hoe duur het is om de Lexus IS - 200 Compressor te leasen. Ook geven wij u een paar handige links waar u de Lexus IS - 200 Compressor nieuw kunt kopen en waar u deze tweedehands kunt kopen.

Algemeen

Tekoop:Lexus IS - 200 Compressor
Merk:Lexus
Model:Lexus IS
Prijs:Geen prijs bekend
Carrosserie:Sedan
Brandstof:Benzine
Transmissie:Handgeschakeld
Energielabel:-
Verbruik gemiddeld ():-
Aantal deuren:4-deurs deurs
Introductiejaar:November 2000

Motortechniek

Aantal cilinders:6-cilinder
Motorvermogen:150 kW (201 pk)
Koppel:-
Motorinhoud:1988 cc
Turbo:Ja
Top snelheid:-
Acceleratie:-

Lexus IS - 200 Compressor informatie

Past de Lexus IS - 200 Compressor goed bij jou? hoe kom je daar achter?
Wil je zuinig rijden, hoeveel personen moeten er in de auto kunnen?, Op wat voor brandstof wil je rijden? Dit zijn allemaal vragen die jij jezelf moet stellen. Aan de hand daarvan kan je aan de bovenstaande informatie zien of de Lexus IS - 200 Compressor voor jou geschikt is.

Is het toch geen geschikt auto voor jou? Neem dan een kijkje bij de andere Lexus moddelen.

Foto Lexus IS - 200 Compressor Foto Lexus IS - 200 Compressor Foto Lexus IS - 200 Compressor Foto Lexus IS - 200 Compressor

Leasen

WIl jij de Lexus IS - 200 Compressor leasen? Dat kan! Bekijk de link hieronder en weet wat je kwijt bent voor het leasen.

Lexus IS - 200 Compressor leasen

Te koop

Ook voor de nieuwkoop van de Lexus IS - 200 Compressor zit je bij ons aan het juiste adres. Via de onderstaande website vind je de prijs en alle benodigde informatie.

Te koop Lexus IS - 200 Compressor

Tweedehands

Wil jij de Lexus IS - 200 Compressor tweedehands kopen? Via de onderstaande link vind de Lexus IS - 200 Compressor voor de tweedehands prijs.

200 Compressor tweedehands