Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe

Nissan Nissan Sunny Wagon

Beschrijving

Hieronder vind u informatie over de 1.5 de Luxe van het merk Nissan. Zo kunt u onder andere zien hoeveel deuren de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe heeft en op wat voor brandstof deze rijd. Als u de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe wilt leasen zit u hier ook goed via deze website kunt u gemakkelijk zien hoe duur het is om de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe te leasen. Ook geven wij u een paar handige links waar u de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe nieuw kunt kopen en waar u deze tweedehands kunt kopen.

Algemeen

Tekoop:Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe
Merk:Nissan
Model:Nissan Sunny Wagon
Prijs:Geen prijs bekend
Carrosserie:Combi/Station
Brandstof:Benzine
Transmissie:Handgeschakeld
Energielabel:-
Verbruik gemiddeld ():-
Aantal deuren:5-deurs deurs
Introductiejaar:Juli 1981

Motortechniek

Aantal cilinders:4-cilinder
Motorvermogen:51 kW (68 pk)
Koppel:-
Motorinhoud:1488 cc
Turbo:Nee
Top snelheid:-
Acceleratie:-

Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe informatie

Past de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe goed bij jou? hoe kom je daar achter?
Wil je zuinig rijden, hoeveel personen moeten er in de auto kunnen?, Op wat voor brandstof wil je rijden? Dit zijn allemaal vragen die jij jezelf moet stellen. Aan de hand daarvan kan je aan de bovenstaande informatie zien of de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe voor jou geschikt is.

Is het toch geen geschikt auto voor jou? Neem dan een kijkje bij de andere Nissan moddelen.

Foto Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe Foto Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe Foto Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe Foto Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe

Leasen

WIl jij de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe leasen? Dat kan! Bekijk de link hieronder en weet wat je kwijt bent voor het leasen.

Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe leasen

Te koop

Ook voor de nieuwkoop van de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe zit je bij ons aan het juiste adres. Via de onderstaande website vind je de prijs en alle benodigde informatie.

Te koop Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe

Tweedehands

Wil jij de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe tweedehands kopen? Via de onderstaande link vind de Nissan Sunny Wagon - 1.5 de Luxe voor de tweedehands prijs.

1.5 de Luxe tweedehands