Opel Manta - 20 N de Luxe

Opel Opel Manta

Beschrijving

Hieronder vind u informatie over de 20 N de Luxe van het merk Opel. Zo kunt u onder andere zien hoeveel deuren de Opel Manta - 20 N de Luxe heeft en op wat voor brandstof deze rijd. Als u de Opel Manta - 20 N de Luxe wilt leasen zit u hier ook goed via deze website kunt u gemakkelijk zien hoe duur het is om de Opel Manta - 20 N de Luxe te leasen. Ook geven wij u een paar handige links waar u de Opel Manta - 20 N de Luxe nieuw kunt kopen en waar u deze tweedehands kunt kopen.

Algemeen

Tekoop:Opel Manta - 20 N de Luxe
Merk:Opel
Model:Opel Manta
Prijs:Geen prijs bekend
Carrosserie:Hatchback
Brandstof:Benzine
Transmissie:Handgeschakeld
Energielabel:-
Verbruik gemiddeld ():-
Aantal deuren:3-deurs deurs
Introductiejaar:Juli 1979

Motortechniek

Aantal cilinders:4-cilinder
Motorvermogen:66 kW (89 pk)
Koppel:-
Motorinhoud:1979 cc
Turbo:Nee
Top snelheid:-
Acceleratie:-

Opel Manta - 20 N de Luxe informatie

Past de Opel Manta - 20 N de Luxe goed bij jou? hoe kom je daar achter?
Wil je zuinig rijden, hoeveel personen moeten er in de auto kunnen?, Op wat voor brandstof wil je rijden? Dit zijn allemaal vragen die jij jezelf moet stellen. Aan de hand daarvan kan je aan de bovenstaande informatie zien of de Opel Manta - 20 N de Luxe voor jou geschikt is.

Is het toch geen geschikt auto voor jou? Neem dan een kijkje bij de andere Opel moddelen.

Foto Opel Manta - 20 N de Luxe Foto Opel Manta - 20 N de Luxe Foto Opel Manta - 20 N de Luxe Foto Opel Manta - 20 N de Luxe

Leasen

WIl jij de Opel Manta - 20 N de Luxe leasen? Dat kan! Bekijk de link hieronder en weet wat je kwijt bent voor het leasen.

Opel Manta - 20 N de Luxe leasen

Te koop

Ook voor de nieuwkoop van de Opel Manta - 20 N de Luxe zit je bij ons aan het juiste adres. Via de onderstaande website vind je de prijs en alle benodigde informatie.

Te koop Opel Manta - 20 N de Luxe

Tweedehands

Wil jij de Opel Manta - 20 N de Luxe tweedehands kopen? Via de onderstaande link vind de Opel Manta - 20 N de Luxe voor de tweedehands prijs.

20 N de Luxe tweedehands