Opel Rekord - 2.1 D de Luxe

Opel Opel Rekord

Beschrijving

Hieronder vind u informatie over de 2.1 D de Luxe van het merk Opel. Zo kunt u onder andere zien hoeveel deuren de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe heeft en op wat voor brandstof deze rijd. Als u de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe wilt leasen zit u hier ook goed via deze website kunt u gemakkelijk zien hoe duur het is om de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe te leasen. Ook geven wij u een paar handige links waar u de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe nieuw kunt kopen en waar u deze tweedehands kunt kopen.

Algemeen

Tekoop:Opel Rekord - 2.1 D de Luxe
Merk:Opel
Model:Opel Rekord
Prijs:Geen prijs bekend
Carrosserie:Sedan
Brandstof:Diesel
Transmissie:Handgeschakeld
Energielabel:-
Verbruik gemiddeld ():-
Aantal deuren:2-deurs deurs
Introductiejaar:Januari 1978

Motortechniek

Aantal cilinders:4-cilinder
Motorvermogen:44 kW (59 pk)
Koppel:-
Motorinhoud:2068 cc
Turbo:Nee
Top snelheid:-
Acceleratie:-

Opel Rekord - 2.1 D de Luxe informatie

Past de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe goed bij jou? hoe kom je daar achter?
Wil je zuinig rijden, hoeveel personen moeten er in de auto kunnen?, Op wat voor brandstof wil je rijden? Dit zijn allemaal vragen die jij jezelf moet stellen. Aan de hand daarvan kan je aan de bovenstaande informatie zien of de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe voor jou geschikt is.

Is het toch geen geschikt auto voor jou? Neem dan een kijkje bij de andere Opel moddelen.

Foto Opel Rekord - 2.1 D de Luxe Foto Opel Rekord - 2.1 D de Luxe Foto Opel Rekord - 2.1 D de Luxe Foto Opel Rekord - 2.1 D de Luxe

Leasen

WIl jij de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe leasen? Dat kan! Bekijk de link hieronder en weet wat je kwijt bent voor het leasen.

Opel Rekord - 2.1 D de Luxe leasen

Te koop

Ook voor de nieuwkoop van de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe zit je bij ons aan het juiste adres. Via de onderstaande website vind je de prijs en alle benodigde informatie.

Te koop Opel Rekord - 2.1 D de Luxe

Tweedehands

Wil jij de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe tweedehands kopen? Via de onderstaande link vind de Opel Rekord - 2.1 D de Luxe voor de tweedehands prijs.

2.1 D de Luxe tweedehands